fredag 21 januari 2011

Puman

Puman av: Laura Trenter

Om du gillar roliga och spännande böcker ska du klart välja denna bok!

Sanna är en snäll tjej med vissa problem det händer skumma saker helatiden som Sanna inte kommer ihåg. Sannas mamma dog av en stroke för ett år sen
Sanna har en kompis som hetar Natacha , dom är mycke tillsammans .Natacha älskar att laga mat! Iband kommer puman fram när det är nån i fara

boken får 3/5 för för boken är väl bra (men har läst bättre) !

fredag 14 januari 2011

Puman av Laura Trenter


Den här boken av Laura Trenter är väldigt spännande. Boken handlar om Sanna som vaknar upp på märkliga ställen utan att minnas något. Vilket både Sanna, hennes vänner och judo-lärarna tycker är väldigt märkligt.


Det händer märkliga saker med Sanna, hon vaknar upp på märkliga ställen utan att minnas något. Då och då vaknar Sanna upp med trasiga kläder, blodfläckar och en gång ett stort skärsår. Sannas mamma Camilla som dog för sex år sedan, kommer och hälsar på Sanna och berättar om mellan världen och "livet" som spöke.


Jag tyckte boken var bra. Boken får poäng 7 av 10 * av mig.

Puman av Laura Trenter


Om du gillar spännande, roliga och mystiska böcker, så ska du absolut välja den här boken!
Sanna är en snäll tjej och har en bästa vän vid namn Natacha.
Hennes mamma Camilla dog av en stroke för inte så länge sedan. Sen den dagen har inget varit som det ska. Sanna får minnesluckor, pappa oroar sig mer än vanligt och oförklarliga saker händer.
Läs den spännande boken Puman! Av 10 poäng ger jag den här boken 8poäng. Jag garanterar den här boken för er som har fantasi och har bra humor.